ftp.castiglione.se
Casa Porta da´ Piedi Casa Porta da´ Piedi

 

 Vår kärlek till byn, Castiglione a Casauria och Abruzzo har gjort att vi nu har skaffat ett lite större extrahus med pool i Italien för uthyrning. För här vill vi vara mycket och ofta framöver! Du kan hyra hela "Casa Porta da' Piedi" med åtta bäddar eller delar av huset. Huset är ca 200 kvm och har ett intill liggande pool hus med 2 av sängplatserna ovanpå. Är ni större sällskap finns även möjlighet till extra-sängar/bäddsoffor (barn) och att hyra något av våra privata gästrum (ca 100 m bort) med separata ingångar. Dessa har två bäddar vardera och tillgång till egen dusch och toalett. Vi hjälper gärna till med tips om restauranger och besök av vingårdar eller vad ni vill göra i denna vackra del av Italien.

Övervåningen/gatuplan har ett stort rum med dubbelsäng i den ena delen och kök med matplats för 6 personer i den andra. Här finns också ett badrum och en balkong med fantastisk utsikt.

På mellanvåningen finns ett genomgångsrum med två sängar, badkar och en toalett. Härifrån kan man komma ut på en liten uteplats och vidare till den stora terassen. Här finns också ett stort sovrum med två sängar och sittgrupp.

På bottenvåningen finns ett stort rum med kombinerat kök och vardagsrum med soffgrupp och en fantastisk öppen spis. Här finns även toalett med dusch. Utanför de franska dörrarna finns en stor terass med underbar utsikt över Majellamassivet helt i söderläge. Nu är också poolen klar, inrymd i ett äldre gårdhus i trädgården med ett gästrum ovanpå för 2 personer med duch och toalett. Finns även en bäddsoffa för barn och en härlig terass.

Här hittar ni ett personligt boende i direkt närhet till våra egna hus

Hyra för hela huset 16.000 sek per vecka.
Bed & breakfast kan erbjudas.

Slutstädning tillkommer vid behov

Sänglinne och handdukar 150 sek / person

Är ni fler än åtta personer finns möjlighet till xtra-sängar (barn) och möjlighet att hyra våra privata gästrum med två sängar i vardera. Egen ingång och tillgång till egen dusch och toalett.

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och